Velkommen til mit univers

Velkommen til mit univers

billeder-fra-iphone-november-2011-005

Velkommen til mit univers, et univers hvor tankerne flyder frit og jeg skriver det jeg tænker. Jeg er middel-aldrende men på ingen måde middel, jeg taler om livet, forholdet, morrollen og min lidenskab.

Min blog vil sende jer ind i en verden hvor forhold mellem en kone og en mand, er i fokus. Hvad dette forhold indebærer bliver min gave til jer. Ligesom tanker om livet og selverkendelse er med til at styre de beslutninger jeg tager. Jeg deler alt med jer, både personlige oplevelser og knapt så personlige ting såsom arbejdsliv, børnopdragelse og samfunds relevante spørgsmål.

Udfordringer gør mig til et stærkere menneske og klogere på livet. Jeg har mange løsninger på livets problematikker og ligeså mange løse ender. Jeg ved meget og lærer hver dag noget nyt. Mine refleksioner og holdninger kan jeg til vær en tid stå inde for og jeg besidder et standpunkt til jeg taget et nyt.

Jeg er i den situation hvor jeg har valgt og forlade en tryg verden, fyldt med vaner og faste rutiner og flytte til den anden side af jorden og fylde mit liv med usikkerhed og uvidenhed. Familie og venneløs sidder jeg nu her, klar til at dele mine tanker med jer. Tanker som er baseret på ærlighed og til tider skuffelse og glæde. Jeg deler min verden med min kære mand og vores fantastiske døtre. En verden som er kæmpe stor og vores situation er den, at vi er delt på to kontinenter. Australien og Danmark.

Jeg modtager med glæde ideer til emner der kan udfordre min ærlighed. Jeg reflektere og giver  jer et indblik i hvad jeg mener om livet.

Velkommen til mit univers

Lenda

6 Kommentarer

 • Susanne Nina Dahl

  <3 Skriv Nings(Lenda) dine ord er som guld i mit hjerte o så dejligt at följe dig her <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Sauerberg

  Hej Lenda. Supergodt gået, bliver spændende at følge med <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt gået 👏 Glæder mig til at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lendasunivers

   Tak min dejlige veninde .. Lur mig om der ikke kommer et indlæg om dig min savnede ven <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lund

  Wau. Tillykke med et nyt kapitel i dit liv. Bliver spændende at følge. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lendasunivers

   Tak sødeste Marianne, glæder mig at du læser med..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Velkommen til mit univers